Trondheim badet i sol og varme under årets utgave av Olavstafetten. Totalt 370 løpere fordelt på 66 lag sørget for at stafettpinnene kom seg trygt fra start til mål. Trondheim Friidrett stilte med tre lag: Et mix-lag på hovedløpet, samt ett lag på hver av Mini- og Lille-Olavstafetten. Laget i mix-klassen, et rent juniorlag med utøvere fra treningsgruppen 15+, løp inn til bronsemedalje. Vinneren av denne klassen var for øvrig Löplabbet med juniorenes trener, Frank Fiske, på den første etappen.

Link til resultater og etappetider finner du her

Styreleder Henrik Carstens deler ut medaljer til deltakere på Lille-Olavstafetten.

Før stafettene ble blåst i gang ble Pil Bødtker Rotabakk ropt opp på pallen for heder og ære etter hennes sterke prestasjon under NM innendørs i februar i år. Rotabakk satte norgesrekord med 1.56m i stille høyde. Nå forbereder hun seg til start i samme øvelse, men med tilløp, under Hovedmesterskapet. NM arrangeres i år av Sandnes IL og går av stabelen den 27.-29. juni.

Link til arrangørsiden for NM 2024

Pil Bødtker Rotabakk ble hedret for hennes norske rekord på 1.56m i høyde u.t.

Sist men ikke minst rettes en varm takk til frivilligheten! Anført av styreleder Henrik Carstens, som var å se i alt fra medaljeutdeling til vaffelsteking, sørget våre 37 funksjonærer for å legge til rette for et fint idrettsminne for små og store stafettløpere. Vi benytter samtidig anledningen til å takke Sparebank 1 SMN for deres bidrag til Olavstafetten. Neste år regner vi med et lag fra Sparebank 1 på startstreken :)

Takk for denne gang. Ses igjen neste år!